Gégecsövek általános ismertető

Kapcsolat: Farkas István , Lugosi János

Mire jók a gégecsövek?

Kedvező tulajdonságai miatt az élet szinte minden területén megtalálhatóak.

A mezőgazdaságon belül a kertészeti ágazat előszeretettel alkalmazza fóliasátor fűtésére, mivel a bordák nagyobb felületet biztosítanak, és így a gégecső hőátadó hatásfoka lényegesen jobb, mint a simafalú csőből készült fűtési rendszereknek. A jobb hőátadás a kertészeknek energiát és nem kevés pénzt takarít meg. A felhasználók visszajelzése alapján termékeinket az előírt technológia betartása során 6-8 évig biztonsággal használják. Számoljon, szerintünk megéri!

Hajlékonysága, rugalmassága miatt az építőipar több területén felhasználhatóak, mint például a fűtési- és a hideg-meleg vizes rendszerek védőcsöveként.

Különböző adalékanyagok hozzáadásával elérhető a gégecső égésgátlása, valamint az UV állósága is, ami védelmet biztosít tűztől, és a nap káros sugárzásaitól.

Szaktudásunk bíztosításával társaságunk szívesen közreműködik, új felhasználási területekre szánt speciális gégecsövek kifejlesztésében.

Fő felhasználási területek

  • Mezőgazdaság
  • Építőipar
  • Alkatrészek (strandpumpa, szaniter áruk stb.)

Szeretnék további információt a termékeikről:

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot és engedélyt adok rá, hogy az általam megadott telefonszámon és emailben felvegyék velem a kapcsolatot.

POLIPACK Kft. © 2020 Minden jog fenntartva.

MagyarEnglish