Mezőgazdasági fóliák

Kapcsolat: Balogh Attiláné , Bartók Sándor , Máté Ádám

Agri stretch-fólia

Az Agri stretch-fólia fújt koextrudált technológiával készül, ez az eljárás nagy szakítószilárdságot és nagy átszakadási ellenállást biztosít. Ennek az eljárásnak köszönhetően a ragasztóanyag, nem ragadós így nem tapad rá a por, ezáltal a fólia még a forró napokon is tisztán le tud tekeredni és nedves körülmények között is biztos a rétegek egymáshoz tapadása. Ezzel egyidejűleg a fólia felső fele nem tapad és így a gépen lévő görgőkön sem marad vissza ragadós fólia, ami szintén fontos a működési megbízhatóság tekintetében.

A különleges gyártási eljárás révén a fólia tapadási viselkedése optimális és garantálja a bála hermetikus légzárását. A bálacsomagoló fóliák két méretben és két színben állnak rendelkezésre.

Méret: 750/25, 500/25
Szín: fehér, világoszöld

Agrofóliák

Natúr színű, kiváló fényáteresztő képességű, 1, 2 vagy 4 évre UV stabilizált fólia. A 2 és 4 évre UV stabilizált fóliák a növényvédő szereknek fokozottan ellenállnak.

Méretek:

  • 6mx60mx0,15µ
  • 8,5mx60mx0,15µ
  • 12mx60x0,15µ

Takarófóliák

Fekete színű, általános takaró fólia, takarmány átmeneti megóvására.

Méretek:

  • 4mx25mx0,09µ
  • 8,5mx60mx0,12µ
  • 12mx60x0,12µSzeretnék további információt a termékeikről:

Elfogadom az adatvédelmi szabályzatot és engedélyt adok rá, hogy az általam megadott telefonszámon és emailben felvegyék velem a kapcsolatot.

POLIPACK Kft. © 2020 Minden jog fenntartva.

MagyarEnglish